Jeg heter Elisabeth Hustad Knutsen og en av mine hobbyer er å lage vikingsmykker i sølv etter mønster fra vikingtiden, som jeg prøver å få solgt ved å delta på forskjellige markeder og messer når det passer.

Hamar Damekorps

Jeg er også medlem i Hamar Damekorps hvor jeg spiller klarinett. Korpset ble stiftet i juni 1997 med min bror, Stein Hustad som dirigent. I 2007 feiret vi vårt 10 års jubileum med en jubileumstur til Praha.
Tre av jentene i korpset, Anne Lise Grønli Øien, Tone Jervan og jeg laget fane til korpset i anledning av jubileet, som ble høytidelig overrakt korpset under en konsert i parken før vi reiste til Praha.
Stein gikk av som dirigent etter siste konsert i november samme år, og vår nye dirigent heter nå Merete Høgseth, så nå kan vi si at vi er et rent damekorps.

Vi teller mellom 30 og 40 medlemmer og er et syn når vi kommer marsjerende i våre unike uniformer, Huldrestakken og Hamarjakka. Jeg vil våge å si at vi er vakre!

Hamar Husflidslag

Som medlem i Hamr Husflidslag får jeg anledning til å lære mange nye og gamle teknikker innen husflidsfaget. Vi har møte hver tirsdag og holder til i 2. etg. i Hamar Kunstforenings lokaler i Kirkebakken. Her er det alltid høy stemning, og latteren sitter løst når vi går løs på kontstrikk, tvebandstrikk, lysestøping eller hva det måtte være. Hvert år før jul har vi julemesse hvor vi selger produktene som vi har laget i løpet av året. 

Min søster, Else Marit er også medlem og vi koser oss sammen med likesinnede hver tirsdag. 

 
www.husflid.no

Smykkekurs

I regi av Hamar Husflidslag har jeg holdt kurs i vikingsmykker i lokalene til laget i Kirkebakken. Det produseres nå mange julegaver til små og store rundt omkring etter at de har lært å lage både kongelenke, dronninglenke, brynje og repkjeder. En gang i måneden har vi "sølvring" i regi av laget, hvor vi møtes, utveksler erfaringer og lærer nye teknikker. Er det nok nybegynnere, holder jeg kurs for disse, og interessen er stadig økende. E

Velkommen til hjemmesiden vår